Laatulupaus

TP Jousmäki Oy:n joukkoliikennelain 48 § mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus

 

TP Jousmäki Oy tarjoaa monipuolisia kuljetuspalveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan. Meille on tärkeätä tarjota asiakkaillemme luotettavasti ja täsmällisesti palvelua, ammattitaitoa, korkeatasoista kuljetuskalustoa ja ympäristöystävällisyyttä matkustusmukavuudesta tinkimättä.

 

Tarjottavat liikennepalvelut

Tilausliikennettä alueena koko Suomi sekä koululais- ja reittiliikennettä. Lisäksi tarjoamme taksipalveluita vuorokauden ympäri. Myös esteettömät paari- ja pyörätuolikuljetukset.

 

Palveluista ja niiden muutoksista tiedottaminen

Tietoa palveluista ja siinä tapahtuvista muutoksista saa kotisivuiltamme jousmaki.fi sekä yrityksen facebook-sivujen kautta. Pyrimme tiedottamaan muutoksista aina suoraan asiakkaillemme. Linjaliikenteemme reiteistä ja aikatauluista saa tietoa Oy Matkahuolto AB:n valtakunnallisesta järjestelmästä tai kotisivuiltamme.

 

Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

Linjaliikenteessä käytössämme ovat Oy Matkahuolto AB:n lipputuotteet ja hinnoittelu. Taksiliikenteessä hinnoittelu perustuu valtioneuvoston määrittelemään hinnastoon.

Hyväksymme maksuvälineenä kaikki Matkahuollon lipputuotteet, pankkikortit sekä käteisen rahan.

 

Informaatio ja lippujärjestelmiin kuuluminen

Yritys kuuluu Oy Matkahuolto AB :n informaatio ja lippujärjestelmiin.

 

Käytössämme olevat ajoneuvot

Käytössämme on yhteensä neljä linja-autoa, joiden koko vaihtelee 9-istumapaikkaisesta aina 50-istumapaikkaiseen. Bussit ovat uudehkoja, laadukkaita, siistejä ja soveltuvat hyvin linja- ja tilausajoliikenteeseen. Autoista kaksi on varusteltu myös pyörätuoli- ja paarikuljetukset mahdollistaen.

Taksiliikennettä hoidamme kahdella taksilla, joista toinen on 8-paikkainen ja varustettu pyörätuoli- ja paarikuljetuksia varten.

Kaikkien autojen hankinnassa on otettu huomioon myös ympäristölähtökohdat ja koko kalusto onkin vähäpäästöistä uutta tekniikkaa. Autot on lisäksi varustettu nykyaikaisilla alkolukoilla.

 

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

Asiakastyytyväisyyttä mitataan jatkuvasti saadun palautteen perusteella. Palautetta saamme puhelimitse, sähköpostilla, kotisivujemme kautta sekä henkilökuntamme välityksellä.

 

Valitusten käsittely, hinnanpalautus, sopimusten purku ja vahingonkorvaukset

Kaikki palautteet käsitellään ja vastaamme asiakkaalle mahdollisimman nopeasti, joko suullisesti tai kirjallisesti. Hinnan palautusta ja korvauksia koskevat vaatimukset käsitellään tapauskohtaisesti ja perusteet selvittäen. Varsinaisia vahinkoja varten meillä on kattava vakuutusturva.

 

Erityisryhmien käytössä olevat palvelut, avustaminen, tiedottaminen ja tarpeiden huomioiminen

Pyrimme huomioimaan erityisasiakkaamme ja avustamaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. Puolet autoistamme on varustettu invanostimilla ja asianmukaisilla turvalaitteilla liikuntarajoitteisten asiakkaiden matkustamisen mahdollistamiseksi. Käytössämme on laadukkaat paarit ja pyörätuoli. Henkilökuntamme on aina valmiina avustamaan erityisryhmien liikkumista parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Henkilökunta

Käytämme kaikessa liikenteessämme ammattitaitoista ja kokenutta henkilöstöä. Matkustajien palveleminen ja turvallisuus on aina kuljettajan toiminnan ensisijainen lähtökohta.

Kuljettajamme pyrkivät palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja myönteisesti ja ottavat työssään huomioon erityisryhmien poikkeukselliset tarpeet. Kaikki kuljettajamme ovat mukana EU:n ammattipätevyysdirektiivin mukaisessa koulutuksessa niin, että pätevyysvaatimukset asianmukaisesti täyttyvät.